سری هوآوی میت ۷۰ گواهی بر پیشرفتها و تلاشهای کوچک این شرکت در صنعت تراشه است. صرف نظر از تحریم های ایالات متحده، OEM در حال انجام اقداماتی برای ارتقاء فناوری تراشه خود است. اگرچه هنوز جای زیادی برای پیشرفت وجود دارد.
شایعاتی در مورد عرضه سری میت ۷۰ با چیپست ۵ نانومتری وجود دارد. بعدها، برخی از کارشناسان ادعا کردند که هواوی برای ساخت یک فناوری تراشه پیشرفته زمان می برد. از این رو، سازنده فناوری چینی ممکن است مدل های جدید Mate را با پردازنده Kirin 6 نانومتری عرضه کند.
اگرچه وقتی TechInsights فاش کرد که سری جدید میت ۷۰ از پردازنده Kirin 9020 7 نانومتری استفاده میکند، قلبهای بسیاری شکسته شد. اگرچه این یک چیپست جدید است، اما همچنان از فناوری ۷ نانومتری (N+2) استفاده میکند که نشان میدهد شرکت هنوز در حال مبارزه است.
چیپ سری میت ۷۰ نه چندان قوی است
Kirin 9020 به مراتب بهتر از مدل های قبلی خود است. این ۲۰ درصد انرژی کمتری دارد و ۴۰ درصد عملکرد بهتری را نسبت به Kirin 9010 نوید می دهد. می تواند عملکرد بازی سریعتر و عملکرد چشمگیر در همه جنبه ها را نسبت به نسخه قبلی ارائه دهد.
تراشه جدید از اولین چیپ 3GPP R18 5G-A صنعت استفاده می کند. این مولفه شکاف بین فناوری شبکه 5G و 6G را پر می کند. همچنین اتصال پایدار و بدون درز را تضمین می کند و همچنین دسترسی ماهواره ای را به سیستم های 5G ادغام می کند.
کرین ۹۰۲۰: دو هسته ۲.۵ گیگاهرتزی، ۶ هسته ۲.۱۵ گیگاهرتزی و ۴ هسته ۱.۶ گیگاهرتزی
کرین ۹۰۱۰: دو هسته ۲.۲ گیگاهرتزی، ۶ هسته ۲.۱۸ گیگاهرتزی و ۴ هسته ۱.۵ گیگاهرتزی
پس از خرابی، TechInsights اشاره کرد که اگرچه پردازنده جدید یک طراحی مجدد چشمگیر نیست، اما پیشرفتهای تدریجی را نسبت به Kirin 9010 به ارمغان میآورد.
بنابراین، جدیدترین تراشه Kirin 9020 در سری هوآوی Mate 70 نشان می دهد که این غول فناوری جهشی ظریف در صنعت نیمه هادی ها داشته است. این کمتر از یک دستاورد نیست، زیرا این شرکت در حال حاضر توسط “تحریم های ایالات متحده” و چالش های “فقدان فناوری” احاطه شده است.
در عین حال، اتکای مداوم به فناوری ۷ نانومتری نشان می دهد که هواوی در استفاده از فناوری تراشه ارتقا یافته با مشکلاتی مواجه است. به دلیل عدم وجود ابزارهای پیشرفته ساخت تراشه، این شرکت قادر به معرفی محصول Kirin بهتر نیست.
اگر چه فوراً، هواوی ممکن است در زمان آینده گام بزرگی در بخش چیپست چینی بردارد. این غول فناوری با شرکای بومی و تامین کنندگان جدید برای تقویت پایگاه خود و کاهش نیاز به فناوری های خارجی همکاری می کند.