آیفون تاشوی اپل با نمایشگر سامسونگ، دارای صفحات فلزی نیز خواهد بود

آیفون تاشوی اپل با نمایشگر سامسونگ، دارای صفحات فلزی نیز خواهد بود
آیفون تاشوی اپل با نمایشگر سامسونگ، دارای صفحات فلزی نیز خواهد بود

یکی از سخت‌ترین چالش‌ها برای هر سازنده گوشی هوشمند تاشو، از بین بردن این چین است. بر اساس گزارش‌های قبلی، اپل به نظر می‌رسد که مصمم به خلاص شدن از شر آن یا حداقل به حداقل رساندن میزان دیده شدن آن است. به گفته یک تحلیلگر، آیفون تاشوی این شرکت از نمایشگر بدون چین سامسونگ بهره خواهد برد تا این امر را ممکن سازد. با این حال، احتمال دارد که این چین با استفاده طولانی مدت خود را نشان دهد، بنابراین انتظار می‌رود تأمین‌کننده دیگری فلزی را فراهم کند که از طریق فرآیند سوراخکاری لیزری به بقیه اجزای دستگاه متصل شود. متأسفانه، این مرحله اضافی می‌تواند به گران‌تر شدن آیفون تاشو کمک کند.

آیفون تاشوی اپل با نمایشگر مناسب

مینگ چی کو، تحلیلگر TF International Securities، در آخرین وبلاگ خود در Medium اشاره می‌کند که آیفون تاشوی اپل در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد تولید انبوه خواهد شد و به جای انتخاب راه‌حل خود، از پنل‌های OLED سامسونگ استفاده خواهد کرد. علاوه بر این، Fine M-Tec، یک تأمین‌کننده کره‌ای متخصص در ساخت درب و لولا، صفحات فلزی را ارائه خواهد داد که فشار ناشی از خم شدن صفحه نمایش تاشو را پراکنده می‌کند و خطر عبور مواد از حد الاستیک را به حداقل می‌رساند و احتمال بروز هرگونه چین و چروک قابل مشاهده را کاهش می‌دهد.

متأسفانه، همانطور که حدس زده‌اید، کو اظهار داشت که گنجاندن این صفحات فلزی در آیفون تاشو گران خواهد بود و انتظار می‌رود Fine M-Tec از سه ماهه اول سال ۲۰۲۶ با قیمت واحد بین ۳۰ تا ۳۵ دلار، تأمین این قطعات را آغاز کند. اکنون فرآیند سوراخکاری لیزری که برای اتصال این صفحات فلزی ضروری است، ۳۰ تا ۳۵ دلار دیگر هزینه در مقایسه با ۲۰ دلاری که برای حکاکی هزینه دارد، ایجاد می‌کند. با توجه به اینکه تعداد اولیه آیفون تاشو به میلیون‌ها عدد خواهد رسید، یک فرآیند مونتاژ اضافی می‌تواند هزینه بسیار بیشتری را برای اپل به همراه داشته باشد.

کو قبلاً هرگز به این فرآیند اشاره نکرده بود، اما اظهار داشت که مشتریان می‌توانند در نهایت بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار برای آیفون تاشو بپردازند و این فرآیند سوراخکاری لیزری می‌تواند دلیل مهمی برای این امر باشد. از طرف دیگر، راس یانگ، بنیانگذار و مدیرعامل DSCC (مشاوران زنجیره تأمین نمایشگر)، پیش از این اظهار داشته بود که برای از بین بردن قابلیت مشاهده چین، پرچمدار تاشو باید شیشه جلویی ضخیم‌تری داشته باشد که از نظر شیمیایی فرآوری شده باشد، که یک فرآیند گران‌قیمت خواهد بود، بنابراین مطمئن نیستیم که اپل چه رویکردی را در پیش خواهد گرفت، اما باید خود را برای سال آینده آماده کنیم زیرا این دستگاه به طور بالقوه می‌تواند شاهد عرضه باشد.

مهتاب جهاندار
فارغ‌التحصیل نرم‌افزار و علاقه‌مند به دنیای موبایل هستم. با عشق به تکنولوژی، اخبار و بررسی‌های گوشی‌های هوشمند را می‌نویسم تا به شما در انتخاب بهترین‌ها کمک کنم.