اپل در حال کار بر روی تراشه های وای فای ۷ خود توسعه یافته برای محصولات آینده از جمله سری آیفون ۱۷ مورد انتظار است. این سری برنامه ریزی شده تا در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ عرضه شود.
تحلیلگر Ming-Chi Kuo از Tianfeng International فاش کرد که این تراشههای جدید با استفاده از فرآیند N7 TSMC تولید میشوند که گامی مهم در تلاشهای اپل برای تقویت یکپارچگی اکوسیستم خود و کاهش اتکا به تامینکنندگان شخص ثالث است.
Kuo نشان میدهد که اپل قصد دارد طی سه سال آینده کل خط تولید خود را به تراشههای Wi-Fi اختصاص دهد. هدف این تغییر استراتژیک نه تنها کاهش هزینهها، بلکه بهبود یکپارچگی کلی دستگاههای اپل است. دیجیتایمز همچنین گزارش داد که برخی از آیپدهای جدید اپل که در سال ۲۰۲۵ عرضه می شوند، میتوانند از این تراشههای وایفای خود توسعهیافته نیز بهره ببرند، که بر تعهد این شرکت به طراحی اجزای داخلی تاکید میکند، پروژهای که طبق گزارشها از سال ۲۰۲۱ در حال توسعه بوده است.
اپل قصد دارد وابستگی به تامین کنندگان خارجی را کاهش دهد
فشار برای فناوری Wi-Fi خودطراحی شده با استراتژی گستردهتر اپل برای کاهش وابستگی به تأمینکنندگان خارجی همسو است. در حال حاضر، اپل برای چیپ های وای فای خود به Broadcom متکی است و انتقال موفقیت آمیز می تواند عملکرد و کارایی دستگاه هایش را افزایش دهد. در حالی که مزایای مصرف کننده خاص تراشه های Wi-Fi طراحی شده توسط اپل نامشخص است، این تغییر نشان دهنده بهبودهای بالقوه در اتصال و سازگاری در سراسر اکوسیستم اپل است.
صحبت از سری آیفون ۱۷ شد، این سری می تواند ویژگی های هیجان انگیز دیگری را نیز به همراه داشته باشد. گزارش ها حاکی از آن است که آیفون ۱۷ پرو یک طرح بندی دکمه بروز شده با یک کلید را معرفی می کند که جایگزین دکمه های تنظیم صدا و دکمه اکشن می شود.
این شرکت به تازگی یک دکمه کپچر را در کل سری آیفون ۱۶ معرفی کرده است تا دوربین را در دسترس تر کند. این تغییر طراحی قابل توجه است، زیرا نوآوری های اپل معمولاً برای چند سال قبل از رسیدن به مدل های پایه و پلاس منحصر به مدل های پرو است. این تغییر استراتژی حاکی از طراحی مجدد قابل توجهی در سخت افزار برای سری آیفون ۱۷ است. شایان ذکر بوده، این سری همچنین شامل یک مدل جدید «Air» یا «Slim» میشود که نوید طراحی باریکتر را میدهد و برای مصرفکنندگانی که دستگاههای سبک وزن را بدون به خطر انداختن عملکرد ترجیح میدهند، جذاب است.