چگونه میتوان یک مقدمه موفق برای مقاله خود آماده کرد؟ پس از عنوان و چکیده، اولین تعامل واقعی خواننده با مقاله ی علمی پژوهشی شما با مقدمه آغاز می شود. مقدمه پایه ای است که خوانندگان شما را با مقاله آشنا می کند و دلیل اصلی برای مطالعه ی ادامه ی مقاله را برای خواننده مشخص می کند. جهت جلب مخاطب و موفق شدن در درج مقاله حتما این مقاله ای که برای شما آماده شده را بخوانید و نکات ذکر شده را اعمال کنید.
سلب مسئولیت: تحریریهی تکنوتا در تهیه این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال نگارش آن ندارد.
برای چاپ مقاله علمی پژوهشی و چاپ مقاله isi با مشاورین ما در موسسه چاپ مقاله هدف ریسرچ ۰۹۹۶۴۸۰۶۶۹۵ تماس حاصل نمایید.
هدف از نوشتن مقدمه چیست؟
مقاله خود را به عنوان یک داستان در نظر بگیرید : این مقاله با نقطه آ (مقدمه) شروع می شود و تا نقطه ب (بحث / نتایج) پیش می رود. مقدمه شما بخشی است که در آن خواننده اولین برداشت خود را از مقاله شما دریافت می کند ، زیرا حاوی محتوایی در ورود یک مسئله ی علمی است که تا به حال پیدا نشده است و یا کم تر به آن توجه شده است.
در مقدمه، شما باید به دو سوال اصلی پاسخ دهید:
این که چرا مقاله ی شما برای تکمیل فضای خالی موجود در علم ضروری است؟
چرا باید این فضاها و کمبود های علمی پر شوند؟
کل سطح دانش ما را به عنوان یک معمای ناتمام در نظر بگیرید. قطعاتی که در کنار هم جمع شده اند می گویند چه چیزی تنظیم شده یا چه چیزی شناخته شده است. قطعه مفقود شده ”خالی” بودن دانش یا چیزی است که در حال حاضر ناشناخته است. این چیزی است که مقاله ی شما درباره ی آن صحبت می کند.
بنابراین ، زمینه ای که در مقدمه ارائه می دهید ابتدا باید نشان دهد که یک شکاف در دامنه ی دانش وجود دارد و مکان آن را مشخص کنید ، توضیح دهید که چرا باید پر شود ، و سپس به طور خلاصه ، خلاصه کنید که چرا این مطالعه می خواهد این شکاف یا منفذ را پر کند.
چه مواردی باید در مقدمه گنجانده شود؟
مقدمه شامل اطلاعات پیشین در مورد موضوع مورد مطالعه است. منطق انجام این کار (برای پر کردن جاهای خالی) ؛ مراجع کلیدی (کارهای مقدماتی یا اسناد مرتبط که در جاهای دیگر ظاهر می شود) ؛ شفاف سازی اصطلاحات کلیدی، تعاریف یا اختصارات مورد استفاده در مقاله؛ و بخشی که در آن یک مطالعه کوتاه اما مختصر انجام می دهید و مربوط به کار شماست، مقدمه است.
نکاتی برای پیکربندی بخش مقدماتی خود
مقدمه شما باید گسترده و باریک شروع شود تا به فرضیه خود برسید. اولین کاری که باید انجام دهید این است که حوزه تحقیق خود را مشخص کنید و سپس بلافاصله آن چه را که شناخته شده است نشان دهید. این به عنوان ”اطلاعات پس زمینه” نیز شناخته می شود.
با بیانیه ای قوی که زمینه موضوع تحقیق شما را منعکس می کند، شروع کنید و سوالات خود را مطرح کنید یا شفاف سازی کنید تا مشکلاتی را که تحقیق شما آن را بررسی می کند، بسازید. برای به چالش کشیدن خوانندگان خود و نشان دادن آن چه ما می دانیم، می توانید سوالات عمومی را در اینجا بپرسید: ”برای مثال ما از ظرفیت ریه دلفین های پهنک چه می دانیم؟ ”از کلمات کلیدی در عنوان ها استفاده کنید.
آغاز مقدمه شما: ”ما از قبل چه می دانیم؟”
از تعیین اطلاعات پس زمینه بسیار گسترده خودداری کنید. نیازی نیست که موقعیت های واضح زیادی را بیان کنید که خوانندگان شما بدانند. به عنوان مثال ، اگر درباره دلفین های پهن می نویسید، احتمالاً مجبور نیستید توضیح دهید که پستانداران اکسیژن تنفس می کنند.
حتماً تمام منابعی را که استفاده می کنید ذکر کنید
فقط اطلاعات لازم را در پیش زمینه ارائه دهید
بخش دوم مقدمه شما: ”شکاف دانش کجاست؟”
پس از ارائه اطلاعات پیشین، شروع به برجسته سازی مناطقی می کنید که اطلاعات کمی در دسترس است.
توضیح دهید که چگونه و چرا باید این فاصله را پر کنیم – این اطلاعات مفقود شده چه مانعی برای درک روند یا سیستم ایجاد می کند. مشخص کنید که کدام مراحل منطقی بعدی را می توان بر اساس تحقیقات موجود توسعه داد.
ما باید چگونگی و چرایی آن را توضیح دهیم. بر اساس تحقیقات فعلی مشخص کنید که چه مراحل بعدی می تواند بهبود یابد.
در اینجا نحوه بررسی داده های موجود و ارائه روشی برای یافتن برنامه های جدید و استنباط های جدید را نشان می دهید.
قسمت پایانی مقدمه شما : ”چگونه کار شما شکاف موجود در علم را پر می کند؟”
اطلاعات مفقود شده را پیدا کرده اید، اکنون باید هدف خود را بیان کرده و فرضیه یا هدف روشنی از مطالعه ارائه دهید.
یک فرضیه عبارت بسیار کوتاه یک الی دو جمله ای در مورد آن چه در مطالعه شما اتفاق می افتد است.
سعی کنید به این سوالات پاسخ دهید ”اگر این فاصله را پر کنیم ، خوانندگان چه اطلاعات مفیدی به دست خواهند آورد ؟
چه زمانی باید مقدمه خود را بنویسید؟
بسیاری از محققان هنگام تصمیم گیری برای نوشتن مقدمه های خود مشکل دارند. مهم است که طرح تحقیق خود را در نظر بگیرید زیرا همه چیز در مقاله ی علمی پژوهشی باید از مقدمه نشأت گیرد. بنابراین، یکی از سخت ترین بخش ها برای ایجاد است و باید پس از مواد – روش ها، نتایج نوشته شود. به این ترتیب، برای بقیه مقاله خود مبنای موثری در اختیار شما قرار می گیرد.